Naha milih kami?


Misi Kami

Pernah ngajual bagéan anu rusak mangrupikeun misi kami, Kami nyandak misi ieu sareng teraskeun nerapkeun éta!

Kaunggulan Inventori

Kami ngagaduhan 3 gudang, rébuan bagian di bursa: sakitar 2,5 juta produk Allen Bradley

Pamastian kualitas

Sadaya bagian 100% pabrik asli asli lengkep anyar.

Mangsa jaminan

Jaminan dugi ka 1 taun sayogi pikeun sadaya bagian.

Sabilulungan Sabilulungan

Urang tiasa damel caket sareng tim kualitas sareng sumber anjeun, targét kami pikeun ngaleuwihan tina usaha anu saluyu.

Penjualan multi-merek

Langkung ti 10 taun pangalaman ékspor pikeun produk automation industri, merek kami kalebet Allen Bradley, gé, Mitsubishi, Eaton, Lenze, Omron, jsb.

Kusabab ti taun 2003,HuiTong Industry Company Limited (HTI Hardware) museurkeun kana séwang-sésa PLC sareng diskonasi mahal otomatis produk jual, tiasa dianggo pikeun produk anu bermutu tinggi, pangiriman gancang sareng jasa dipercaya. Insinyur in-house nangtung tukangeun produk pikeun nawiskeun rojongan teknis antara jasa rékayasa sanés. Kénging reputasi anu hadé ti nasabah.
Produk Allen-Bradley ti Rockwell Automation kalebet kontrol terpadu sareng platform inpormasi, kontrol motor calakan sareng komponén industri.
Allen Bradley PLC kagungan standar pikeun ngatur logika programmable. Kalayan sababaraha jinis sareng ukuran controller pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khusus anjeun. Sistem Kontrol ageung sapertos Allen Bradley Guard Logix, ControlLogix, Softlogix, sareng sistem kontrol Allen Bradley PLC-5 anu saé. Sistem kontrol leutik sapertos Allen Bradley Compact Logix, 1768 Compact GuardLogix Safety System sareng SLC 500 System Control. HTI Hardware ogé nyayogikeun Safety PLC's.